Theater op de werkvloer

Soms wil je op een andere, meer open manier met elkaar in gesprek gaan, als organisatie, als team. Daar is een veilige ruimte voor nodig, waar mensen elkaar vertrouwen.

Wil je dit aan je mensen bieden, is dit misschien precies het knelpunt, dan kan deze op maat gemaakte interactieve performance Liever helemaal naakt, wellicht bijdragen.

Mensen krijgen de gelegenheid via het verhaal en de vragen van Vivien bij zichzelf en de onderlinge verhoudingen en samenwerking stil te staan. Er is plek voor humor, ontroering, onderzoek en inzicht.

Wil je graag weten wat mogelijkheden voor jullie zijn, voel je vrij en neem contact met me op.

Info voorstelling Huilen Zonder Geluid

LInk naar:Over Vivien
LInk naar:Contact

Uit de praktijk

Toen ik in 1998 Vida Presentatiecoaching startte, mocht ik bij allerlei mooie kantoren op de Zuidas werken, met leuke, slimme en betrokken mensen, aan hoe zij zich presenteerden en communiceerden. Er gebeurde mooie dingen. Van spreekangst naar presentatieplezier, van inhoudsgericht naar contact makend en van sturend naar richting en ruimte biedend in het leiderschap.

Ik zag daar ook veel bondjes. Fusie of ruzie. Je bent voor iemand of tegen iemand en dat zeg je niet tegen diegene zelf. Nu lees ik in de column van ZoZuidas in de Advocatie: “In veel Zuidas-beroepen – advocaat, accountant of compliance officer – is wantrouwen als karaktertrek een unique selling point. Hoe beter je hierin wordt, hoe hoger je op de carrièreladder stijgt. In de top zijn er nauwelijks nog mensen te vinden die een ander vertrouwen.’

“Mijn eerste gedachte: is er dan niets veranderd?”

Mijn tweede: ik krijg het niet opgelost, hoe graag ik ook wil. Het is niet aan mij. En toch, en toch. Als het vertrouwen groter wordt tussen mensen, gaat het werken (en leven) zoveel beter, fijner. Is dat te hemels? Misschien, maar zoals de beeldhouwer Henry Moore zei: het geheim van het leven is een taak te hebben waar je je hele leven aan wijdt én die je onmogelijk kunt volbrengen.

Mijn interactieve performance Liever helemaal naakt is in première gegaan! Precies daarover! Over hoe wij mensen dat doen, met maskers, onszelf verhullen en onthullen. Spannend om te doen, want wat laat ik zelf zien? De eerste reacties zijn mooi: geraakt, het zet tot denken aan, we moeten elkaar meer onze verhalen vertellen! Ik kan geen oorlogen voorkomen, maar dat kleine stukje, daar ga ik voor!

Wat andere organisaties over mij zeggen:

© Copyright - Via Vida